despre noi

ROHRER INTERSPED SRL este o companie cu capital 100 % romanesc infiintata in 2003.


Inca de la infiintare societatea noastra si-a dorit sa asigure servicii complete si flexibile de calitate exceptinala clientilor sai in oricare dintre segmentele pietei de servicii de transport international. Din determinarea de a urma standardele clientilor sai ROHRER INTERSPED a investit in dezvoltarea flotei proprii de masini comerciale de mic tonaj si autocamioane si foloseste pentru gestiunea tuturor acestora sisteme moderne de management.


Compania noastra de transport international si logistica este licentiata pentru transportul international de marfuri generale si periculoase, deasemenea pt desfasurarea de activitati conexe transportului rutier. Realizam transporturile cu flota proprie, dar si cu ajutorul subcontractorilor, intrucit dispunem de o baza de date incluzind circa 5000 de operatori de transport rutier, maritim si aerian romani si straini, comisionari in vama si furnizori de servicii conexe prin intermediul carora se urmareste asigurarea unei capacitati de transport extinsa care sa deserveasca complet nevoile clientilor.


In dorinta de permanenta extindere pe piete geografice noi si segmente de activitate targhetate , ROHRER INTERSPED si-a consolidat pozitia de piata serviciilor de transport pe baza contractelor cu colaboratorii traditionali dar si incheind parteneriate noi de reprezentare reciproca in tarile europene de maxim interes : Austria, Germania, Italia , Franta Spania si Marea Britanie.


ROHRER INTERSPED si-a stabilit obiective ambitioase si la nivelul echipei de lucru care este una de profesionisti pentru care implicarea, calitatea si personalizarea serviciilor, identificarea si satifacerea nevoilor clientului, gasirea de solutii si implementarea acestora reprezinta obiective de ordine permanente.