Transport rutier

ROHRER INTERSPED SRL este licentiata pentru transportul international de marfuri generale si periculoase, deasemenea pentru desfasurarea de activitati conexe transportului rutier. Realizam transporturile cu flota proprie, dar si cu ajutorul subcontractorilor, intrucit dispunem de o baza de date incluzind circa 5000 de operatori de transport rutier si furnizori de servicii conexe prin intermediul carora se urmareste asigurarea unei capacitati de transport extinsa care sa deserveasca complet nevoile clientilor.


Datorita partneriatelor externe, infrastructurii de care dispunem si a volumelor mari transportate, rentabilizam activitatea de transport si sa oferim tarife optimizate de transport. Reteaua de parteneri, hub-urile folosite ( centre logistice ) si o frecventa marita a liniilor regulate de grupaj ne asigura rapid solutia personalizata pentru Dvs, astfel ca oferim optimizare si transit minim al marfurilor.


Efectuam transporturi in toate tarile europene, spre si dinspre Romania si transportam atat pe relatia cu tarile din Uniunea Europeana, precum si in oricare tara din afara acesteia. Transporturile rutiere organizate de ROHRER INTERSPED se realizeaza in regim de camioane COMPLETE sau in regim de GRUPAJ. Indiferent de cantitate : de la 1kg la camion complet de 20 de tone, marfa urmeaza traseul optim.


Datorita retelei proprii de transport si a relatiilor de parteneriat extern consolidate de-a lungul celor 10 ani, compania noastra asigura plecari regulate din urmatoarele hub-uri de consolidare / deconsolidare:


Germania: Dusseldorf – plecari zilnice
  Hamburg – 2 plecari / saptamana
  Stuttgart – 2 plecari / saptamana
Austria: Wien – plecari zilnice
Ungaria: Budapest – plecari zilnice
Benelux: Venlo – plecari zilnice
Italia: Milano – plecari zilnice
Franta: Paris – 2 plecari / saptamana
  Grenoble – 2 plecari / saptamana
Spania: Madrid – 1 plecare / saptamana
  Barcelona – 1 plecare / saptamana
UK: Londra – 2 plecari / saptamana

In afara sistemului propriu, asiguram transport international cu autocamioane de mare tonaj, mediu sau mic tonaj spre/dinspre urmatoarele destinatii: Suedia, Norvegia, Portugalia, sau in oricare alta destinatie din Europa Centrala si de Est.


Tip de marfa transportata:

Marfa generala ( paleti/ paletizata, cutii, confectii inclusiv pe umerase, baloti, colete, vrac, autovehicule etc), marfuri periculoase ( clasificate ADR ), marfa sub regim termic de temperatura controlata, efecte personale.


Capacitati de transport:

  • Camioane (prelata, duba, frigorifice) – capacitati de incarcare de pana la 90mc si 24 tone. Inclusiv camioane de volum MEGA
  • Camioneta (duba sau prelata)– capacitati de incarcare de pana la 40 mc si 3500 kg
  • Van-uri ( camionete gen Sprinter carosate sau cu prelata) – sarcina utila maxima 1500kg , frecvent folosite pentru transporturi rapide

Camioanele ROHRER sunt agreate ADR si pentru transport de marfuri periculoase.